Aurinkokirppis jälleen rantabulevardilla 14.5.

Aurinkokirppis palaa parin koronavuoden jälkeen Aurinkolahden rantabulevardille lauantaina 14.5. kello 10–15. Siellä tapaavat iloisissa tunnelmissa niin myyjät kuin ostajatkin.

Jos haluat päästä eroon tarpeettomiksi jääneistä tavaroista, niin lunasta myyntipaikkasi ennakkoon viimeistään 1.5. Ohjeet löytyvät tapahtuman www.facebook.com/Aurinkokirppis -sivuilta. Voit myös kysyä paikkoja sähköpostilla helsinki.soihdut@lions.fi

Rantabulevardilla on paikka noin 150 myyjälle, ja paikat lunastetaan yleensä jo ennakkoon. Lisäpaikkoja on runsaasti Aurinkolahden torilla, joten aamullakin kannattaa tulla kysymään myyntipaikkaa infopisteestä kello 9.00 lähtien. Infopiste sijaitsee keskellä rantabulevardia, jäätelökioskin luona. Myyntipaikka on 20 €. Tuo mahdollinen myyntipöytä tullessasi ja huomioi, että jokainen siivoaa omat jälkensä ja vie myymättömät tavarat mukanaan.  

Fida Lähetystorin ja Kierrätyskeskuksen autot ovat mukana tapahtumassa, ja he ottavat asukkaiden lahjoituksia vastaan. Fida on aallonmurtajan päässä lähellä Aurinkolahden toria, ja Kierrätyskeskus on rantabulevardin toisessa päässä, lähellä rantakahvilaa. Myyjätkin voivat viedä mahdolliset myymättömät tavaransa päivän päätteeksi kierrätykseen.

Huomioithan, että autoilla ajo on kielletty rantabulevardilla. Autot voi jättää Uutelan suunnalla oleville parkkipaikoille.  

Nälkäisenä ei tarvitse kenenkään iloista kirppispäivää viettää. Ostajille ja myyjille on tarjolla grillimakkaraa, kahvia, mehua ja pullaa.

Viihtyisän kirppispäivän järjestäjä on Lions Club Helsinki / Soihdut. Myyntipaikka maksu ja kahvilan tuotto käytetään vuosaarelaisten lasten, nuorten ja perheiden tukemiseen.