Seuraavat roskatalkoot Meri-Rastilassa ja Aurinkolahdessa

Kiitos kaikille mukana olleille, joita kuvassa edustaa perhe Asikainen sekä Capitanon Hemppa-isäntä.

Kiitos kaikille mukana olleille, joita kuvassa edustaa perhe Asikainen sekä Capitanon Hemppa-isäntä.

Vuosaarelaiset ovat innolla muuttamassa kotiseutuaan roskavapaaksi. Pohjois-Vuosaaressa kerättiin 3.5. roskia 40 vapaaehtoisen voimin ja saatiin kokoon 20 säkillistä turhaa roskaa luonnosta. Lopuksi nautittiin Capitano-pizzerian ja S-marketin tarjoamat kahvit ja mehut. 

Roska päivässä Vuosaari -Facebook-ryhmän organisoimat roskienkeruutalkoot jatkuvat. Seuraavat talkoot: tiistaina 17.5. lähtöpaikkana Meri-Rastilan tori ja tiistaina 31.5. lähtöpaikkana Aurinkolahden K-Market. Talkooajat kello 18–20.  Tervetuloa mukaan, säkkejä ja pihtejä on paikan päällä.  

Liittymällä Roska päivässä Vuosaari -Facebook-ryhmään saat ajankohtaiset talkooinfot ja voit ilmoitella omista talkoista.