Skatan tilalla laidunvierailuja tiistaisin

Skatan kotieläinpiha.

Arkistokuva Skatan tilalta. Kuva: Antti Honkanen

Pääkaupunkiseudun 4H-yhdistys järjestää kesällä toimintaa Skatan tilalla (Uutelantie 30). Tiistaisin kello 17–18 laidunvierailulla pääsee noin 15 minuutin ajaksi rapsuttamaan lampaita ja vuohia laitumella. Laidunvierailu sopii kaikenikäisille eläinten ystäville.

Laidunvierailun tunti on jaettu osiin, eli vierailut etenee ja ryhmät vaihtuu 15 minuutin välein. Tähdätä voi siis mihin tahansa aloitukseen. Laidunvierailulle ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Asiakasmäärästä riippuen voi joutua odottamaan hetken, jotta niin eläinten kuin asiakkaiden viihtyvyys voidaan taata.

Laidunvierailut ovat maksuttomia, mutta halutessaan voi jättää vapaaehtoisen maksun laitumelle tullessa.

Lisätietoja 4H-yhdistyksen toiminnasta Skatan tilalla löytyy osoitteesta: www.pks4h.fi/kotielainpihojen-ohjelma/