Viikonlopun kesätapahtumia koko perheelle

Merimieskirkon kesäjuhlat Vuosaaren kirkolla la 13.8.

Paloauto ja sen varusteet kiinnostivat kaikenikäisiä.

Vuosaaren VPK:n paloauto on esiteltävänä Suomen Merimieskirkon kesäjuhlilla, jos sillä ei ole tehtävästä johtuvaa estettä. (Arkistokuva)

Suomen Merimieskirkon kesäjuhlat järjestetään tänä vuonna Vuosaaren kirkolla (Satamasaarentie 7) lauantaina 13.8. kello 10 alkaen. Paikalla on muun muassa pihatori, Vuosaaren VPK:n paloauto, leikkirata 2–9-vuotiaille lapsille, laulutapahtuma lapsille, yhteislaulua, lasten ja aikuisten lauluesityksiä sekä iltakonsertti. Sunnuntaina 14.8. on vuorossa Vuosaaren kirkon esittelyä ja juhlajumalanpalvelus. Kesäjuhlille on vapaa pääsy.

Kesäjuhlan järjestävät Merimieskirkko ja Vuosaaren seurakunta. Katso kesäjuhlan tarkempi ohjelma ja aikataulut: merimieskirkko.fi/kesajuhlat

Elojuhlat Kangaslammella su 14.8.

Pingu-pelle teki ilmapalloista hienoja eläinhahmoja.

Pingu-pelle tekee ilmapalloista hienoja eläinhahmoja. (Arkistokuva)

Wanhan Vuosaaren Elojuhlia vietetään sunnuntaina 14.8. kello 13–15 Ilveskorvenpuistossa Kangaslammen rannalla ravintolapäivän ja siivouspäivän hengessä. Asukkailla on mahdollisuus myydä omia tuotteitaan. Paikalla ovat Pingu-Pelle ja pallot, Vuosaari-Seuran kirjoittajapiirin kirjoittajat lukemassa tekstejään ja Vuosaari-visailu kello 14. Päihteettömät ja vapaan pääsyn Wanhan Vuosaaren Elojuhlat järjestää Pohjoisen Vuosaaren toimijaverkosto.