Viikingit tyylipuhtaasti lentopallon aluesarjan alkulohkon voittoon

Kokenut Viikingit 1 voitti lentopallon miesten aluesarjan (entinen 3-sarja) alkulohkon tappioitta. Alkulohkossa pelattiin syksyn aikana kuusi peliä ja vain Tapanilan Erän sekä Tuusulan Light’s Volley pystyi puristamaan erävoittoja Viikinkien edustusjoukkueelta. Sarja jatkuu joulutauon jälkeen totutusti ylemmässä jatkosarjassa seitsemän parhaan joukkueen toimesta. 12 pelin rupeama alkaa tammikuussa, ja aluesarjan mestari on tiedossa huhtikuun puoliväliin mennessä. 

Pelaaja-valmentaja Heikki Lundahl näkee sarjan voiton olevan täysin saavutettavissa, kunhan sairastuvan paikat pidetään melko tyhjinä, eikä muut poissaolot aiheuta vajetta rosteriin erityisesti kärkiotteluissa. Viime kaudella vain Masalan Kisa pystyi voittamaan Viikkarit, ja tästäkin ottelusta Viikingeiltä puuttui pari avainpelaajaa. 

Joulutauon jälkeen joukkue on jatkanut säännöllistä harjoittelua, ja pelipaita puetaan päälle ensimmäisen kerran jo keskiviikkona 11.1.2023, kun UP13 isännöi Viikkareita Töölön Kisahallilla.

Seuraava Viikinkien kotipeli on Kallahdessa Merilahden peruskoululla (Kallvikinniementie 1)  sunnuntaina 22.1. kello 18.20.

Miehet aluesarja, lohko 1
(sijoitus, joukkue, pisteet)

1. Vuosaaren Viikingit 17
2. RAUS 12
3. Tuusulan Light’s 12
4. Tapanilan Erä 10
5. Keimolan Kaiku  7
6. Hongiston Tarmo 3
7. Korson Palloilijat  2