Itä-Helsingin tulevaisuuden suunnitelmat esillä verkkotilaisuudessa 8.2.

Kallahden alueen suunnitteluperiaatteitakin esitellään keskiviikkona 8.2. osana verkossa järjestettävää Uutta Itä-Helsinkiä -infotilaisuutta. Ohjelma alkaa kello 17. Tilaisuuteen voi liittyä kello 16.45 alkaen.

Keskiviikkona 8.2. kello 17–20 järjestettävässä tilaisuudessa katsotaan Itä-Helsingin tulevaisuuteen – miten Mellunkylä, Vartiokylä ja Vuosaari muuttuvat? Tilaisuudessa Helsingin kaupungin työntekijät pitävät lyhyitä katsauksia ajankohtaisista kaupunkiympäristön asioista alueella. 

Yleisö voi kommentoida ja esittää kysymyksiä chatin kautta illan aiheisiin liittyen. Kysymyksiin on vastaamassa iso joukko kaupunkiympäristön asiantuntijoita. Tilaisuudessa voi olla mukana koko illan tai valita ohjelmasta itseään kiinnostavat aiheet.

Esimerkiksi noin kello 19.15 tutustutaan ajankohtaisiin hankkeisiin ja suunnitelmiin Vuosaaressa ja Puotilanrannassa. Tilaisuuden tarkka ohjelma, liittymislinkit ja muut ohjeet löytyvät netistä täältä.