Entisen lukiorakennuksen tiloja tilapäisiksi työtiloiksi

Vanha lukiorakennus sijaitsee osoitteessa Vuosaarentie 7.

Tyhjänä olevaan entisen Vuosaaren lukion tiloihin Vuosaarentie 7:ssä on vuokrattu viime syksystä lähtien työtiloja esimerkiksi taiteilijoille. Vuokraajana toimii luovan alan toimijoiden työyhteisö Tilajakamo. Luokkahuoneita on vuokrattavissa työtilojen lisäksi myös toimistoiksi kulttuurialalla toimiville.

Syksyllä 1976 valmistunut koulurakennus on kärsinyt homeongelmista, joita on esiintynyt alakerran tiloissa. Nyt vuokrattavat tilat 1. kerroksessa on eristetty sisätilaongelmista kärsineestä alakerrasta, kuten oli jo ennen Vuosaaren lukion siirtymistä uuteen koulurakennukseen Mosaiikkiraitille. Vuosaaren lukion toiminta Vuosaarentiellä loppui keväällä 2021.

Kovin pitkään työtilat eivät entisessä koulurakennuksessa voi olla, sillä koulun paikalle on tulossa asuinkerrostaloja. Tilojen vuokraustoiminta saattaa loppua jo vuoden 2025 alkupuolella.