Iltatori ja kirppis torstaina 27.4. Mosaiikkitorilla

Kevään ensimmäiset markkinat pidetään iltatoritapahtumana torstaina 27.4. kello 15–19. Mosaiikkitorilla, kauppakeskus Columbuksen ja Vuotalon välisellä aukiolla. Mukaan on ilmoittautunut iso joukko torikauppiaita ja kirpputorimyyjiä. Tarjolla on herkkuja, leivonnaisia, lahjatavaroita, koruja, kesäkukkia, vaatteita, vapputunnelmaa ja aina niin suosittuja paistettuja muikkuja.  Luvassa on myös koululaisten musiikkiesityksiä. Myyntipaikoista voi kysyä s-postilla syrjalatuula0@gmail.com tai tekstiviestillä 050 512 6039.

Muita Lions Club Helsinki/Soihtujen kevätkauden hyväntekeväisyystapahtumia ovat perinteinen Aurinkokirppis lauantaina 20.5. kello 10–15 Aurinkolahden rantabulevardilla ja sunnuntaimarkkinat Mosaiikkitorilla  28.5. kello 10–15. Kesän jälkeen markkinat pidetään 27.8. ja 24.9.

Tapahtumien myyntipaikkatuotot lahjoitetaan lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen. Soihdut tekevät myös vapaaehtoistoimintana palvelua mm. Helander-kodissa, jossa asukkaille järjestetään virkistystoimintaa, bingoa, yhteislauluja ja konsertteja. Syksyllä on luvassa taas lasten urheilutapahtuma Heteniityn kentällä ja marras-joulukuussa Auta Lasta Auta Perhettä -tuotekeräys yksinhuoltajaperheille.

Lisätietoja tapahtumista Vuosaari-lehden ilmoituksista, Facebook-ryhmistä ja Soihtujen verkkosivuilta www.helsinkisoihdut.lions.fi