Vuosaareen kisamenestystä ja dan-arvoja

Helsingin Shukokain edustajat Lappeenrannan SM-kisoissa: Taina Eloranta (tuomari), Helinä Heikkinen, Eetu Hellberg, Satu Rajala, Mira Kokkonen, Juuso Hellberg, Sami Mehtonen ja päävalmentaja Jarmo Rajala. Kuvasta puuttuu Markku Perälä.

Helsingin Shukokain edustajat Lappeenrannan SM-kisoissa: Taina Eloranta (tuomari), Helinä Heikkinen, Eetu Hellberg, Satu Rajala, Mira Kokkonen, Juuso Hellberg, Sami Mehtonen ja päävalmentaja Jarmo Rajala. Kuvasta puuttuu Markku Perälä.

Helsingin Shukokain karatekat osallistuivat viime viikonloppuna Lappeenrannassa pidettyihin shukokai karaten SM-kilpailuihin hyvällä menestyksellä. 10.6. Mira Kokkonen toi kotiin hopeaa naisten katasta ja pronssia ottelusta, Juuso Hellberg pronssia miesten ottelusta ja Eetu Hellberg pronssia miesten katasta. Menestyksen täydensi Satu Rajala pronssillaan naisten veteraanisarjan katassa. 

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Helsingin Shukokain uudet dan-arvot päävalmentaja Jarmo Rajalan rinnalla. Juuso Hellberg, Mira Kokkonen, Eetu Hellberg, Satu Rajala.

Helsingin Shukokain uudet dan-arvot päävalmentaja Jarmo Rajalan rinnalla. Juuso Hellberg, Mira Kokkonen, Eetu Hellberg, Satu Rajala.

Sunnuntaina 11.6. pidettiin myös mustien vöiden vyökokeet Suomen shukokai karaten päävalmentajan, liikuntaneuvos, shihan Yrjö Pursiaisen johdolla. Helsingin Shukokaille myönnettiin uusia dan-arvoja seuraavasti: Satu Rajala, Eetu Hellberg ja Juuso Hellberg saivat 3. dan-arvon ja Mira Kokkonen 2. dan-arvon. Eetu, Juuso ja Mira edustavat Suomea heinäkuussa 12.–16.7. shukokai karaten MM-kilpailuissa Etelä-Afrikan Kapkaupungissa.