Kortteliravinteli Armiina Kahvikortteliin

Armiinan sisustus on viihtyisän bistromainen.

Armiinan sisustus on viihtyisän bistromainen.

Kahvipavunkujalla Kahvikorttelissa aukesi juuri uusi ravintola, Kortteliravinteli Armiina.

– Armiinaa voisi luonnehtia moderniksi bistroksi, ravintoloitsija Henri Hytönen sanoo.

Armiinan takana on pieni perheyritys, jolla on Tikkurilassa jo hyvää mainetta saanut Kortteliravinteli Vintero. Henri Hytönen kertoo, että Armiinan keittiön idea perustuu vuodenaikoihin ja niiden tarjoamiin parhaisiin antimiin. Juomapuolella on monipuolinen valikoima viinejä, ja listalta löytyy myös pienpanimoiden oluita.

Armiina tarjoaa tiistaista lauantaihin kello 11–14 kolmen ruokalajin lounasta, joka sisältää alkuruuan, pääruuan ja jälkiruuan. Lounasaikaan voi ottaa myös mieleisiään annoksia à la carte -listalta. Illallista tarjoillaan tiistaista torstaihin kello 16–22 ja perjantaista lauantaihin kello 16–24.

– Meille ovat tervetulleita kaikenikäiset vauvasta vaariin, matalalla kynnyksellä. Tervetuloa tutustumaan, toivottaa Henri Hytönen henkilökuntineen.