Helsingin Lauluveljet on täällä taas

Lauluveljet harjoituksissa Merirasti-kappelissa. Kuva: Jorma Toivari

Lauluveljet harjoituksissa Merirasti-kappelissa. Kuva: Jorma Toivari

Kevätkauden striimattujen etäharjoitusten ja kesätauon jälkeen Helsingin Lauluveljet harjoittelee jälleen ihan livenä tutun kuoropedagoginsa Teppo Lampelan johdolla. Nyt keskitytään tulevan Adventtikonsertin ja itsenäisyyspäivän tilaisuuksien musiikkiin.

Keskiviikkoisin Rastilan kappeli kaikuu taas kello 18 alkaen miesäänistä. Kuoron jäsenet ovat onnellisia saatuaan Vuosaaren Mieslaulajien aikanaan käyttämän, akustisesti oivallisen tilan käyttöönsä. Lauluveljet ottaa taas lähes kolmenkymmenen laulajan joukkoonsa uusia kaikkiin ääniin. 

Nyt kaikki vaikkapa vain suihkussa laulavat miehet mukaan! Kuorokokemus tai nuottien tuntemus eivät ole välttämättömiä edellytyksiä. Riittää, että pystyy toistamaan annetun äänen ja on halua laulaa.  Kuorossa oppii laulut vaikkapa vain korvakuulolta, ja vähitellen ne nuotitkin tulevat tutuiksi. Joka äänessä kokeneet kaverit ovat aina uuden laulajaveljen tukena.

Tervetuloa Vuosaaren omaan kuoroon! 

Teksti: U.P.