Käsittämätöntä ilkivaltaa Aurinkolahdessa

Asuntomme Aurinkolahden Pomeranssikujalla on joutunut jatkuvat ilkivallan kohteeksi keväästä 2023 lähtien. Asuntomme on pihatasossa ja aluksi kiusanteko oli lähinnä iltaisin oviin potkimista.

Nyt syksyllä meno on yltynyt. Asunnon ikkunoihin ja oviin on heitetty kananmunia, ikkunoita töhritty liimalla, roskapusseja kaadettu ovelle, ovi hajotettu ja niin edelleen. Tekijöinä on noin seitsemän paikallista poikaa, joista kolme tiedetään nimeltä. Teon tehtyään pojat juoksevat nopeasti paikalta. Poliisille on tehty ilmoitus teoista ja tekijöistä, mutta poliisi on antanut ohjeeksi ottaa alaikäiset tekijät kiinni. Voiko alaikäisen ottaa kiinni ilman fyysistä väkivaltaa? Poliisi on myös sanonut, etteivät heidän resurssit riitä tapauksen tutkimiseksi.

Kouluun on oltu yhteydessä, samoin paikalliseen urheiluseuraan, jossa ainakin osa tekijöistä pelaa. Ainakaan vielä sieltä suunnalta ei ole tullut apua. Taloyhtiö on yhden kerran suostunut pesemään seiniin ja ikkunoihin heitettyjen kananmunien sotkut, mutta vain yhden kerran.

Vitsit ja voimavarat rupeavat olemaan vähissä. Osaako joku antaa neuvon, mitä tällaisessa tapauksessa pitää tehdä, jotta tuo järjetön kiusaaminen ja ilkivalta saataisiin loppumaan?

”Ilkivallan kohteeksi joutuneet asukkaat Pomeranssikujalta”

Toimitukselta

Ilkivallan kohteeksi joutuneiden nimet ja osoite ovat toimituksen tiedossa, mutta julkaisemme kirjoituksen nimimerkillä.