Ravintola Ripasso avasi Aurinkolahdessa

Ripasson sisustus on tyylikkään rauhallinen.

Ripasson sisustus on tyylikkään rauhallinen.

Solvikinkatu 11:een aukesi 24.11.2023 uusi Ripasso Pizza & Wine -ravintola. Ripassoa voi luonnehtia seurusteluravintolaksi.

Ravintola on sisustettu tyylikkään viihtyisäksi. Ikkunoista avautuu komea näkymä kauas merelle aina laivaväylälle asti. Ripasso  Pizza & Winessä on 48 asiakaspaikkaa. Ravintolan sisutus ja ilmapiiri on ranskalaistyylinen, ruokalista enemmänkin italialainen.

– Teemme kaiken ensiluokkaisista raaka-aineista, niistä emme tingi, painottaa itsekin aurinkolahtelainen Emrah Yildirim, joka toimii ravintoloitsijana myös Ravintola Vilamossa.

Ripasson ruokalistalta löytyy roomalaistyylisiä ohueksi kaulittuja lankkupizzoja. Pizzoja saa joko punaisena eli tomaattikastikkeella tai valkoisena eli ilman tomaattikastiketta. Vaikka rapeat lankkupizzat ovatkin mukavan kevyen oloisia, niin lankullisesta saa hyvin vatsansa täyteen. Listalta löytyy erilaisia salaatteja ja arkisin on ensi viikosta lähtien tarjolla myös keittolounasta.

Seurusteluravintola Ripasso tarjoaa kahvittelijoille erikoiskahveja. Makeat ja suolaiset leivonnaiset tulevat Dom Bakery -leipomosta.

– Meille voi tulla vaikka lasilliselle viiniä tai nauttimaan erikoiskahvit leivoksen kera, Yildirim toteaa.

Ripasso-nimi tarkoittaa viinin valmistusmenetelmää. Myös ripasso-viinejä löytyy paikan juomalistalta, viini- ja olutvalikoimat ovatkin varsin laajat. Ravintolan hintataso on pyritty pitämään kohtuullisena.

– Tarttukaa ripaan ja tulkaa tutustumaan Ripassoon, ravintoloitsija henkilökuntineen toivottaa kaikille vuosaarelaisille.

Ripasso Pizza & Wine on avoinna ma–ti klo 12–21, ke–to klo 12–22, pe–la klo 12–23 ja su klo 12–20.