Viikingit Alun puristuksessa

Viikingit pelasi perjantaina 15.12. vuoden viimeisen ottelunsa, kun vieraaksi saapui KelA Kellokoskelta. Kotijoukkue lähti otteluun täydellä kokoonpanolla, kun täytemiehiksi saapui kaksi pelaajaa seuran U20-junioreista sekä Porvoon Huntersista lainalle tullut Remo Keijonen.

Takkuinen ottelu ei sarvipäiden osalta lähtenyt missään vaiheessa lentoon, ja kellokoskelaiset pitivät peliä hallussaan lähes alusta loppuun. Loppulukemat 2–7 KelA:n hyväksi eivät jättäneet jossittelulle varaa.

Viikinkien maalit teki ottelussa Remo Keijonen ja Markus Immonen. Santtu Sulander sai molempiin maaleihin syöttöpisteen.

Viikinkien miesten edustusjoukkue siirtyy otteluiden osalta joulutauolle, mutta pelit jatkuvat vuodenvaihteen jälkeen heti perjantaina 5.1., kun viime kauden mestari Jäähonka Espoosta saapuu Vuosaareen vieraaksi Aimo Mäkinen Areenalle (Pallokuja 6). Otteluun on vapaa pääsy.

Miesten jääkiekon 2. divisioona, lohko 1, sarjataulukko

Tuuski 37
Jää-Ahmat 35
GrIFK 33
Jäähonka 33
Wolf 28
HAKI 24
Viikingit 24
KHT 15
KelA 14
NKV 6