Meri-Rastila-ilta: Mikä ihmeen kaupunkiuudistus?

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan Meri-Rastilan kaupunkiuudistuksesta! Alueella on käynnistynyt vuosikymmenen mittainen uudistus, jossa rakennetaan uusia asuntoja jopa 4 400 asukkaalle. Jopa 40 rakennusta puretaan ja tilalle rakennetaan uutta. Samalla uudistetaan katuja, julkisia tiloja, puistoja sekä pyritään parantamaan palveluja.

Meri-Rastila-illassa maanantaina 4.3. kello 18–20 kuullaan, mikä kaupunkiuudistus on ja mitä sillä tavoitellaan. Kuullaan myös, mitä uudistuksessa on tapahtumassa vuoden 2024 aikana. Kaupungin edustajilta voi kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä. Kahvitarjoilu on järjestetty kello 17–18. Tilaisuus pidetään Kulttuuritila Merirastissa (ent. Merirasti-kappeli), Jaluspolku 3, käynti Meri-Rastilan torilta.

Ohjelma tarkentuu, ajantasaisen tilanteen näkee Kulttuuritila Merirastin Facebook-tapahtumasta. Tilaisuuden järjestää Pro Meri-Rastila -kansanliike yhteistyössä Vuosaari-Seuran ja Kulttuuritila Merirastin kanssa.