Tapon yritys Haapasaarentiellä 28.3. – epäilty otettiin kiinni Mellunmäessä 1.4.

Helsingin poliisilaitos tiedotti, että se otti kiinni etsintäkuulutetun henkilön maanantaina 1.4.2024. Poliisilla oli etsintäkuulutetun henkilön kiinniottotilanne Mellunmäessä maanantaina 1.4. noin kello 10.

Poliisi otti henkilön kiinni yksityisasunnosta Saanatunturintieltä. Kiinniotossa hyödynnettiin vaativien tilanteiden erityisosaamista, ja se sujui enimmäkseen rauhallisesti. Tilanteesta ei aiheutunut vaaraa sivullisille.

Kiinniotettua henkilöä epäillään tapon yrityksestä ja ampuma-aserikoksesta. Epäilty tapon yritys tapahtui Vuosaaressa Haapasaarentiellä torstaina 28.3.2024. Tilanteessa yksi henkilö loukkaantui ja hänet kuljetettiin sairaalaan saamaan jatkohoitoa.

Poliisi jatkaa epäiltyjen rikosten esitutkintaa ja tiedottaa tapauksesta tarvittaessa lisää tutkinnan edetessä.