Koleus kuritti iltatoria

– En muista pitkältä myyjäuraltani moista kevättä. Kurjat säät ovat vaikuttaneet joka paikassa kävijämääriin ja myyntiin, Nurmileivän myyjä Janne totesi myyntitiskin takana värjötellessään.

– En muista pitkältä myyjäuraltani moista kevättä. Kurjat säät ovat vaikuttaneet joka paikassa kävijämääriin ja myyntiin, Nurmileivän myyjä Janne totesi myyntitiskin takana värjötellessään.

Vuosaaren markkinakausi käynnistyi tänä vuonna torstaina 25.4. Mosaiikkitorilla järjestetyllä iltatorilla. Hyytävän kylmä ja sateinen kevätsää kiusasi niin myyjiä kuin toriasiakkaitakin. Osa myyjistä oli jäänyt kotiin ja niin olivat tehneet monet asiakkaatkin – tungosta torilla ei ollut.

Markkinoiden järjestämisestä vastaavien Lions Club Soihtujen puuhakkaita naisia tämänkertainen kehno sää ei lannistanut: seuraava markkinapäivä on sunnuntaina 26.5. Ja sitä ennen on tietysti Soihtujen Aurinkokirppis Aurinkolahden rantabulevardilla lauantaina 18.5. – toivottavasti hieman aurinkoisemmassa kelissä!