Aurinkokirppis Aurinkolahden rantabulevardilla lauantaina 18.5.

Aurinkokirppiksellä on riittänyt väkeä, kuva vuodelta 2019.

Aurinkokirppiksellä on riittänyt väkeä, kuva vuodelta 2019.

Aurinkokirppis järjestetään Aurinkolahden rantabulevardilla lauantaina 18.5. kello 10–15. Kesä alkaa kirppiksestä, ja siellä tapaavat iloisissa tunnelmissa niin myyjät kuin ostajatkin.

Lunasta myyntipaikkasi ennakkoon 15.4.–2.5. Ohjeet ja ilmoittautumislinkki löytyvät tapahtuman omilta verkkosivuilta: facebook.com/Aurinkokirppis sekä Soihtujen verkkosivuilta: helsinkisoihdut.lions.fi

Rantabulevardilla on paikka noin 150 myyjälle, ja paikat lunastetaan yleensä jo ennakkoon. Lisäpaikkoja on runsaasti Aurinkolahden torilla, joten aamullakin kannattaa tulla kysymään myyntipaikkaa infopisteestä kello 9 lähtien. Infopiste sijaitsee keskellä rantabulevardia, jäätelökioskin luona.

Myyntipaikka on 20 euroa. Tuo mahdollinen myyntipöytä tullessasi ja huomioi, että jokainen siivoaa omat jälkensä ja vie myymättömät tavarat mukanaan päivän päätteeksi.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Fida Lähetystorin ja Kierrätyskeskuksen autot pyritään saamaan edellisten vuosien tapaan mukaan tapahtumaan ja vastaanottamaan lahjoituksia. Näistä tiedotetaan tarkemmin Facebook-sivuilla.

Huomioithan, että autoilla ajo on kielletty rantabulevardilla. Autot voi jättää Uutelan suunnalla oleville parkkipaikoille.

Kirppispäivää ei tarvitse viettää nälkäisenä. Ostajille ja myyjille on tarjolla grillimakkaraa, kahvia, mehua ja pullaa.

Viihtyisän kirppispäivän järjestää Lions Club Helsinki/Soihdut ry. Myyntipaikkamaksu ja kahvilan tuotto käytetään vuosaarelaisten lasten, nuorten ja perheiden tukemiseen.