Developit:n täyden palvelun it-myymälä Mellunkylässä yrityksille ja kuluttajille

Developit:n myymälä sijaitsee Mellunkylässä lähellä Mellunkylän pelastusasemaa.

Developit:n myymälä sijaitsee Mellunkylässä lähellä Mellunkylän pelastusasemaa.

Vuosaaren naapurissa Mellunkylässä sijaitsevassa it-tuki ja -neuvonta -yritys Developit:ssä aukeaa maanantaina 9.9.2024 saman yrityksen myymälä yrityksille ja kuluttajille.

Kaiken keskiössä hyvä asiakaspalvelu

– Kauttamme saa hankittua niin it-laitteet ja -tarvikkeet kuin -tuki- ja asennuspalvelut. Keskitymme ystävälliseen, yksilölliseen, selkokieliseen ja asiantuntevaan asiakaspalveluun, jossa ei ole tyhmiä kysymyksiä eikä tuputeta turhia kaupankylkiäisiä asiakkaalle, sanoo Developit:n it-ystävä Marko Lindvall.

Puhelimet ja läppärit nopealla toimituksella

Tietotekniikkamyymälän tuotteet tulevat Suomen suurimmilta it-tukkureilta. Jos Developit:n varastosta ei löydy heti tuotetta mukaan myytäväksi, saadaan se tilattua seuraavaksi päiväksi myymälään.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Developit panostaa asiakaspalveluun.

Developit panostaa asiakaspalveluun.

– Voimme myydä yksityisasiakkaalle vaikka puhelimen tai kannettavan tietokoneen ja siirtää rikki menneestä laitteesta tiedot uuteen. Tai suunnitella ja toteuttaa yritykselle langattoman verkon, pilvipalvelut ja tietoturvaratkaisut, luettelee Lindvall, joka on toinen vuonna 2008 perustetun yrityksen perustajista.

Laaja palvelukirjo ja avajaistarjouksia

Developit:n myynti- ja palvelukattaus on varsin laaja: sieltä saa ostettua uusien laitteiden lisäksi esimerkiksi kierrätettäviä kannettavia tietokoneita, kestävät näytönsuojakalvot eri laitteisiin asennettuna tai mukaan, suunnittelun sekä toteutuksen verkkosivuille, käyntikorteille tai vaikka ulkobanderolleille.

– Tervetuloa tutustumaan vanhan ajan asiakaspalveluun perustuvaan myymäläämme maanantaista 9.9.2024 alkaen. It-ystävämme ovat valmiina auttamaan pienissä ja suurissa tietotekniikkahankinnoissa ja -ongelmissa, toteaa Vuosaaressa vuosikymmeniä asunut nykyinen kontulalainen Lindvall.

Developit:n myymälä (Tankomäenkatu 3 LH1, lähellä Mellunkylän pelastusasemaa) on avoinna 9.9. alkaen arkisin kello 10–16. Lue lisää: developit.fi/myymala/

Developit:n myymälän avajaisviikon (9.–13.9.2024) tarjouksena tietokoneen vuosihuolto + laitteen puhdistus -50 % eli 75 € (ovh. 150 €).

30.9.2024 saakka avajaistarjouksena uuden tietokoneen ostajalle käyttöönotto kaupan päälle.