Viikingeillä pisteetön viikonloppu jääkiekossa

Viikingit matkasi lauantaina 12.10. Kauniaisiin GrIFK:n vieraaksi viikon ainoassa ottelussaan. Eteläisen 2. divisioonan kestomenestyjä ei tälläkään kertaa osoittautunut helpoksi vastukseksi,  kun kotivihreässä pelaavat granilaiset veivät ottelua alkuminuuteista lähtien.

Hieman unessa peliin saapunut Viikingit päästi vieraat toisen erän loppuun mennessä 5–2-johtoon. Viimeiseen erään pelihuumorin löytänyt itäläislauma ei silti päässyt kahta maalia lähemmäs, kun turha jäähyily katkaisi mahdollisen virtauksen granilaisten maalia kohti. Loppulukemat taululla olivat 7–4 GrIFK:n hyväksi jättäen Viikingit nollille.

Viikinkien maalit ottelussa tekivät John Gästrin, Mikko Jauhiainen, Aaron Aaltio ja Vertti Savolainen. Maalissa pelanneelle Topi Hänniselle torjuntoja kertyi 38.

Sarvipäät jatkavat otteitaan perjantaina 18.10. Vuosaaressa Aimo Mäkinen Areenalla (Pallokuja 6), kun vieraaksi saapuu KelA Kellokoskelta. Kiekko tippuu jäähän kello 19.05, ja otteluun on vapaa pääsy.