Pukinmäen taidekoulut aloittaa toiminnan Vuotalossa

Kuvituskuva.

Perhesirkus on lapsi-aikuinen-ryhmä, jossa aikuiset pääsevät myös tekemään lasten kanssa temppuja. Kuva: Adobe Stock

Pukinmäen taidekoulut tuo Vuotalolle (Mosaiikkitori 2) taiteen perusopetusta sekä harrastus- ja kurssitoimintaa kaikenikäisille. Vuotalon hyvin varusteltu monitaidetila odottaa tekijöitä, ja tilassa pääsee harrastamaan ammattitaitoisten opettajien kanssa.

Maanantaisin 23.9. alkaen Vuotalolla voi osallistua aikuisten päiväteatteriryhmään klo 9–10.30. Leikki-ikäisille 1–3-vuotiaille (klo 10.30–11.15) ja 3–5-vuotiaille (11.15–12) suunnatuilla taidepomppu-tunneilla tutustutaan huoltajan kanssa eri taiteenlajeihin opettajan johdolla. Illalla puolestaan on mahdollista tutustua aikuisten tarinateatterin (klo 17–19) ja klovnerian maailmaan (klo 19–21).

Perjantaisin 20.9. alkaen pidetään lasten taiteen perusopetuksen mukaisia teatteri startti -tunteja, joissa tutustutaan teatteriin ja esiintymiseen klo 15–16.30 ja 16.30–18. Lisäksi Vuotalolla on aikuiselle ja lapselle yhteistä temppuilua perhesirkus-tuntien muodossa klo 14–15.

Pukinmäen taidekoulut on taiteen perusopetusta antava, aktiivisesti verkostoituva kulttuuritoimija, joka toteuttaa laadukasta taidekasvatusta yhteistyössä paikallisten, kansallisten ja kansainvälisten kumppanien kanssa. Toimintaa on kaikenikäisille. Voit myös liittyä taidekoulujen kannatusjäseneksi, mikäli koet taiteen ja kulttuurin mahdollistamisen lapsille ja nuorille tärkeäksi.

Lisätietoja taidekoulujen toiminnasta: www.taidekoulut.fi