Viikinkien jääkiekon kiekkokoulut kutsuvat mukaansa lähialueen lapsia

Syyskuun lopulla käynnistyvät Viikinkien kiekkokoulut Vuosaaren jäähallissa (Pallokuja 6), Aimo Mäkinen Areenalla. Kiekkokoulut järjestetään sunnuntaisin kello 10.30–13.30 välisenä ajankohtana. Toimintaan voi liittyä matalalla kynnyksellä riippumatta aikaisemmasta kokemuksesta. Syyskausi käynnistyy 22.9. ja kestää 15.12. asti. Kevätkausi alkaa 12.1. ja päättyy 23.3. Myös kesken kiekkokoulukausien voi lapsi liittyä mukaan toimintaan.

Lapsi ja aikuinen -luistelu

Ensiaskeleita luisteluun voi ottaa Lapsi ja aikuinen -luistelussa (su klo 10.30–11.30, lähtökohtaisesti 2020 syntyneet ja nuoremmat lapset yhdessä oman aikuisen kanssa), jossa lapset pääsevät tutustumaan jäähän turvallisesti oman aikuisen kanssa ja oppimaan luistelun alkeita seuran opastuksella erilaisin tehtävien, ratojen ja suorituksien ohjaamana kannustavassa ja innostavassa ilmapiirissä.

Leijona-kiekkokoulu

Kokemusta jo omatessa tai sitä syksyn mittaan karttuessa voi lapsi liittyä mukaan Leijona-kiekkokouluun (su klo 11.30–12.30, lähtökohtaisesti vuonna 2017–2019 syntyneet lapset), jossa lapset pääsevät harjoittelemaan luistelua ja jääkiekon lajitaitoja pelien, leikkien ja lajitaitoharjoitteiden kautta valmentajien innostamana ja kannustamana. Leijona-kiekkokoulussa lapset toimivat pienryhmissä.

Tyttökiekkokoulu

Tytöille, jotka haluavat toimia tyttöjen ryhmissä, järjestetään Tyttökiekkokoulu (su klo 12.30–13.30, lähtökohtaisesti 6–11-vuotiaat tytöt), jossa tytöt pääsevät harjoittelemaan luistelua ja jääkiekon alkeita pelien ja leikkien kautta valmentajien innostamana ja kannustamana.

Taitojen jo karttuessa tytöt voivat liittyä mukaan Tyttöjäihin (su klo 12.30–13.30, lähtökohtaisesti 12–15-vuotiaat tytöt), jossa tytöt pääsevät opettelemaan lajitaitojen harjoittelua erilaisten helppojen harjoitteiden ja pelien kautta valmentajien kannustuksella ja innostuksella.

Kaikkiin ryhmiin voi tulla mukaan matalalla kynnyksellä, ja kokeilemaan pääsee helposti olemalla yhteydessä seuran junioripäällikköön (tomi.lesonen@viikingit.fi).

Lisätietoa kiekkokouluista saa osoitteista viikingit.fi/kiekkokoulu ja viikingit.fi/tyttokiekko

Lisää mielenkiintoisia nostoja, uutisia ja tapahtumia Viikingeistä saa ottamalla seurantaan somekanavat Facebook: Viikingit Jääkiekko – juniorit ja Instagram: viikingit_juniorit