Kummituksia ja kurpitsoja Puotilan Kartanolla

Kuva viime vuoden Puotilan Kartanon Halloweeks-tapahtumasta.

Kuva viime vuoden Puotilan Kartanon Halloweeks-tapahtumasta.

Puotilan Kartanon ympäristössä pääsee sunnuntaihin 3.11.2024 saakka tutustumaan halloweenin ja sadonkorjuujuhlan hengessä toteutettuun Halloweeks-teemapuistoon. Koko perheelle sopivassa tapahtumassa on yli tuhat oikeata kurpitsaa, joista yli puolet on kurpitsalyhtyjä. Paikalla on monenlaisia kummituksia, leppoisia kammotuksia, sadonkorjuurekvisiittaa, traktoreita sekä valoja piristämässä pimeneviä syysiltoja. Lasten ja aikuistenkin ehdoton suosikki on noita, joka keittopadasta lentelee savukuplia, joita on hauska saada kiinni ja puhkaista.

– Tapahtumassa ei ole pelottavia elementtejä, vaan tarkoitus on tarjota kaikenikäisille kävijöille monenlaista ja yksityiskohtaista koettavaa, sanoo hensinkiläisyrittäjä Heikki Kouvo, joka on apureineen rakentanut halloween-puiston nyt toista kertaa.

Viimevuotinen tapahtuma keräsi paljon kävijöitä ja hyvää palautetta.

– Yleisön hyvästä vastaanotosta innostuneena tällaisille Puotilan Kartanon ympäristön teemapuistoille on tulossa jatkoa heti joulukuun alussa. Sen verran voin paljastaa, että tulevaan tapahtumaan liittyy valojen fantasiamaailma: ikään kuin olisi kävelyllä Liisana Ihmemaassa, kun kiertää puistoa, Kouvo kertoo.

Kouvon mukaan joulukuussa on jouluista teemaa ja joulupukki paikalla joka päivä aatonaattoon asti. Loppiaisen jälkeen on luvassa interaktiivista valoteemaa. Kaikkinensa tapahtuma tulee kestämään helmikuun loppuun asti.

Halloweeks-puisto (Puotilantie 7) on avoinna 3.11.2024 asti päivittäin seuraavasti: ma–pe klo 15–22 ja la–su klo 12–22. Lipunmyynti suljetaan puoli tuntia ennen puiston sulkeutumista. Liput alkaen 12 €/hlö, perhelippu alkaen 34 €. Lisätietoa tapahtumasta: www.halloweenpuisto.fi