Toni Piispanen sadan legendan joukkoon

Toni Piispanen.

Moninkertainen MM- ja EM-kisamitalisti ja paralympiavoittaja Toni Piispanen.

Helsingin kaupungin liikuntapalvelut täyttävät kuluvana vuonna sata vuotta. Juhlavuoden kunniaksi nimettiin sata legendaarista henkilöä, jotka ovat suuresti vaikuttaneet helsinkiläiseen urheiluun ja liikuntaan. Sataa helsinkiläislegendaa juhlistettiin Helsinki-päivänä keskiviikkona 12.6.

Yksi legendojen joukkoon päässeistä on vuosaarelainen pyörätuolikelaaja Toni Piispanen. Hän on mm. paralympiavoittaja ja moninkertainen MM- sekä EM-mitalisti.

Keskuskadulle pystytettiin 13.6. valokuvanäyttely, jonka yhteydessä on myös sadan helsinkiläislegendan nimistä koostuvat kunniataulut. Näyttelyn valokuvat ovat peräisin Helsingin kaupunginmuseon helsinkikuvia.fi-palvelusta.