Mummodisko täytti Vuosalin

Menojalka vipatti Mummodiskossa.

Menojalka vipatti Mummodiskossa. Kuva: Pirjo Kurppa

Mummodisko järjestettiin ensimmäistä kertaa Vuosaaressa Muistiviikolla 18.9. Vuosalissa oli hienot ja tilavat puitteet tapahtumalle, ja hyvä niin, sillä diskoon saapui yli 300 innokasta osallistujaa!

Vuotalon aula oli täynnä jo ennen diskon alkua ja pihalla kävi kova kuhina, kun taksit toivat ihmisiä paikalle muun muassa läheisistä hoivakodeista. Kun ovet avattiin ja musiikki alkoi soida, täyttyi tanssilattia välittömästi ja tunnelma oli katossa. Juontajana Mummodiskossa toimi näyttelijä Tuija Piepponen, jonka johdolla ja rempseän huumorin siivittämänä lämmiteltiin kehot vetreiksi erilaisten tanssiliikkeiden ja lantion pyöritysten avulla. Mummodiskon pääesiintyjä oli Meiju Suvas, jonka esityksen aikana ei kukaan tanssilattialla tai sivummalta seuranneista jäänyt kylmäksi. Meininki oli mahtava. Muusta musiikista tapahtumassa vastasivat dj:t Kuk Norris ja Harri Hertell.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Mummodiscossa oli iloinen meininki, taustalla Meiju Suvas.

Mummodiskossa oli iloinen meininki, takana keskellä Meiju Suvas. Kuva: Jorma Väliaho

Mummodiskon tunnelma oli käsin kosketeltava ja ihmisten iloiset ilmeet lämmittivät varmasti kaikkien sydämiä. Diskon lähestyessä loppuaan tanssilattialla otettiin ilo irti viimeiseen tahtiin asti. Kotimatkalle lähti hymyilevää ja onnellisen näköistä porukkaa. Toiveita Mummodiskon uudelleen järjestämisestä kuultiin useammastakin suusta, joten saattaa olla, että tulevaisuudessa Vuosaaressa diskoillaan uudestaan.

Suuri kiitos kaikille osallistujille sekä yhteistyökumppaneille: Mummodisko ry, Helsingin ja Itä-Uudenmaan Muistiluotsi, HoivaNova, Nutricia Souvenaid, Vuoapteekki ja LC Helsinki/Soihdut.

Kirjoittaja: Sofia Halme, muistiohjaaja, Helsingin ja Itä-Uudenmaan Muistiluotsi