Vuosaari-lehdestä Vuoden Viikinki

FC Viikinkien toiminnanjohtaja Marko Lahikainen (vasemmalla) ojensi Vuosaari-lehden edustajille Antti Honkaselle ja Aku Honkaselle Vuoden Viikinki -nimityksestä kertovan Viikinki-patsaan Heteniityntien urheilukentällä.

FC Viikinkien toiminnanjohtaja Marko Lahikainen (vasemmalla) ojensi Vuosaari-lehden edustajille Antti Honkaselle ja Aku Honkaselle Vuoden Viikinki -nimityksestä kertovan Viikinki-patsaan Heteniityntien urheilukentällä.

FC Viikingit palkitsee vuosittain Vuoden Viikinki -patsaalla seuran kannalta tärkeän toimijan tai yhteistyökumppanin. Vuoden Viikingiksi vuonna 2019 seura valitsi Vuosaari-lehden.

– FC Viikingit on tehnyt alusta asti tiivistä ja hedelmällistä yhteistyötä Vuosaari-lehden kanssa. Tästä syystä on paikallaan muistaa Vuosaari-lehteä, joka omalla panoksellaan tekee merkittävää kotiseututyötä niin Viikareiden kuin muidenkin seurojen hyväksi, FC Viikinkien toiminnanjohtaja Marko Lahikainen totesi Viikinki-patsasta ja Stadiumin lahjakorttia Heteniityntien urheilukentällä 28.2. luovuttaessaan.

– Vuosaari-lehti ja FC Viikingit ovat kulkeneet siltäkin kannalta yhtä matkaa yli 50 vuotta, että lehden perustaja Esko Honkanen oli perustamassa Vuosaari-lehden lisäksi myös Viikinkejä vuonna 1965. Perheessämme onkin ollut Viikinkejä jo neljässä sukupolvessa, Vuosaari-lehden päätoimittaja Eero Honkanen mietti.