Roba-poliisisarjaa kuvattiin Kallahdessa

Saseka-talon tiloissa Ilari Johansson (vas.), joka näyttelee sarjassa rikostutkija Markus Uusitaloa.   Kuva: Antti Leppälä / Yellow Film & TV

Saseka-talon tiloissa Ilari Johansson (vas.), joka näyttelee sarjassa rikostutkija Markus Uusitaloa. Kuva: Antti Leppälä / Yellow Film & TV

Roba-poliisisarjan viidennen kauden kuvaukset olivat käynnissä Kallahden Saseka-talolla tiistaina 24.11. Vuosaaressa kuvatut kohtaukset nähdään C Moren -suoratoistopalvelussa keväällä 2021 julkaistavissa Roban jaksoissa. Uuden kauden kuvaukset alkoivat viikolla 47/2020 Helsingissä, ja ne jatkuvat helmikuun 2021 lopulle.

Yksi Roban suosikkihahmoista, Kari Hietalahden esittämä Arto Mäkelä, joutuu uusissa jaksoissa tiukan paikan eteen.

– Rooliin asettuminen tuntuu kotoisalta. Kun sinisen haalarin vetää päällensä, niin tietynlainen elämänasenne loksahtaa päälle saman tien. Rooliin valmistauduin ainoastaan käymällä salilla, että jaksan juosta konnien perässä. Asenne on haalareissa, Hietalahti tiivistää kuvausten alkamisen.

Kultaisella Venlalla palkitusta C More -alkuperäissarja Robasta tulee keväällä julkaistavan viidennen kautensa myötä Suomen pitkäkestoisin poliisisarja, eikä suosiolle näy loppua. Miljoonayleisöt C More -suoratoistopalvelun ja MTV:n kanavien pariin keränneen draamasarjan uudella kaudella poliisi joutuu maalitauluksi ja kuohuttava tilanne muuttaa asetelmia dramaattisesti.

Keskelle kovaa toimintaa astelee myös kaksi vastavalmistunutta poliisia, joita näyttelevät Annika Aapalahti (M/S Romantic) ja Alex Anton (Karppi). Sarjan viidennellä kaudella on lisäksi mukana aiemmilta kausilta tuttu näyttelijäkaarti, johon kuuluvat Kari Hietalahden lisäksi Leena Pöysti, Riku Nieminen, Andrei Alén, Tiina Lymi, Mimosa Willamo, Mari Perankoski, Ilari Johansson, Rauno Ahonen ja Linnea Skog.