Katso kaupunkipyöräasemien tulevat sijainnit Vuosaaressa!

Vuosaareen tulevien kaupunkipyöräasemien sijainnit. Kuva: Kuvankaappaus HSL:n karttapalvelusta

Lähes koko Helsingin alueelle laajentuvan kaupunkipyöräpalvelun uudet asemat saadaan käyttöön juhannukseen 2021 mennessä. Uusia asemia asennetaan toukokuun puolelta alkaen ja ne otetaan käyttöön yksitellen heti, kun ne on saatu paikalleen. Vuosaareen tulee yhteensä 20 kaupunkipyöräasemaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Kaikki uudet pyörät saadaan käyttöön heinäkuun alkuun mennessä. Kuva: HKL

Kaikki uudet pyörät saadaan käyttöön heinäkuun alkuun mennessä. Kuva: HKL

Tulevana kautena kaupunkipyöräpalvelu kattaa koko Helsingin lukuun ottamatta Kehä III:n ulkopuolelle jääviä alueita (Östersundom ja Ala-Tikkurila). Helsinkiin saadaan 105 uutta asemaa ja 1 050 uutta pyörää, joilla täydennetään myös olemassa olevaa palvelualuetta. Myös uudet pyörät tulevat käyttöön vaiheittain, kun niitä valmistuu kokoonpanosta. Kaikki uudet pyörät saadaan käyttöön heinäkuun alussa.

Kaupunkilaisten toiveita tulevan laajennuksen asemapaikoista kyseltiin 2020 elo–syyskuussa. Asemien tarkkoihin sijainteihin pääset tutustumaan täältä kartalta.