Tuplapeliviikonlopun saldona tappio ja voitto

Valmentaja Mika Strömberg (oikealla) on virittänyt Viikingit hyvään iskuun.

Viime viikonloppuna Viikingit pelasi sekä lauantaina 16.10. että sunnuntaina 17.10., kun vastassa oli ensiksi jaettu sarjakärki HC Vantaa ja toisena Kellokosken Alku.

Viikingit–HC Vantaa 3–4

HC Vantaa oli ennen viikonloppua Viikinkien lisäksi ainoa joukkue, joka ei ollut vielä hävinnyt peliäkään tällä kaudella, joten ennakkoasetelmat olivat selkeät ennen lauantai-illan taistelua.

Kamppailu osoittautui juuri niin tasaiseksi kun ennakkoon oli lupa odottaa. Molemmat joukkueet hyödynsivät erikoistilanteet tehokkaasti. Myös puolin ja toisin tehdyt virheet tarjosivat maalintekopaikkoja koti- ja vieraspäädyissä. HC Vantaa veti pidemmän korren vauhdikkaassa ottelussa voittaen lukemin 3–4.

Viikingit–KelA  7–1

Sunnuntaina sarvipäät pyyhkivät tappion pölyt pikaisesti olaltaan, kun Aimo Mäkiselle saapui KelA Kellokoskelta vieraaksi. Alusta loppuun ottelua hallinnut Viikinki-lauma vei mittelön nimiinsä lukemin 7–1.

Molemmissa otteluissa punanuttujen maalia vartioinut Matti Riekki torjui vakuuttavasti noin 30 kertaa peliä kohden. Viikinkien maalivahtikaksikko Paakkunainen–Riekki onkin aloittanut kauden vähintäänkin kiitettävästi.

Kuuden pelatun ottelun jälkeen itäläiset majailevat sarjataulukossa mukavasti toisena. Seuraavaksi joukkue kohtaa GrIFK:n Kauniaisista lauantaina 23.10., kun Viikingit matkaa ’’Graniin’’ kello 18.50 alkavaan otteluun. Vuosaaressa pelataan seuraavan kerran 30.10., kun Hyvinkään H.K.H saapuu vierailulle.