Perinteinen Meri-Rastilan Kyläjuhla 3.6.

Kuva vuoden 2019 Kyläjuhlasta.

Perinteinen Meri-Rastilan Kyläjuhla järjestetään Meri-Rastilan torilla perjantaina 3.6. kello 14–17. Tapahtumassa pääset keskustelemaan alueella toimivien kaupungin, järjestöjen ja seurakuntien edustajien kanssa. Lapsille ja nuorille on muun muassa kasvomaalausta. Afrikkalaista rummutusta voi  kokeilla tai harjoitella tasapainoradalla. Myynnissä makkaraa, otathan käteistä mukaan.   

Torilla on ohjelmassa alueliikuttajan vartin jumppia tasatunnein ja tapahtuman ensimmäisellä tunnilla Oulunkylän Seurahuoneen Bändi soittaa tunnelmamusiikkia. Tietovisailijat voivat suunnata Pro Meri-Rastilan pöydän äärelle täyttämään Meri-Rastila-visailua, jonka tulokset julkistetaan ennen tapahtuman päättymistä kello 16.30. Samalla selviää kuka voittaa pääpalkinnon, Hotel Rantapuiston lahjakortin.

Osa torin alueesta on varattu asukaskirpputorille. Nyt onkin hyvä ajankohta tutkia kaappien käyttämättömät aarteet ja tulla mukaan tapahtumaan oman pöydän tai viltin kanssa. 

Tapahtuman aikana torin vieressä olevassa Vuosaaren seurakunnan Merirasti-kappelissa on avoimet ovet ja voi keskustella seurakunnan työntekijöiden kanssa vaikkapa kahvin äärellä. Tämän vuoden loppuun mennessä sulkeutuvaan kappeliin voit tutustua omatoimisesti tai kysymällä paikalla olevilta seurakunnan työntekijöiltä lisätietoja.  

Myös torin vieressä olevan Ankkuriseurakunnan tiloissa on avoimet ovet koko Kyläjuhlan ajan. Lisäksi heillä on iltapäivällä kello 15.30 lauluryhmä esiintymässä. 

Tapahtuma on kaikille avoin, maksuton ja päihteetön. Meri-Rastilan Kyläjuhlaa järjestää Meri-Rastila -verkosto.