Syyskipinät lapsille lauantaina 17.9.

Viipurin Urheilijat ja Lions Club Helsinki/Soihdut järjestävät jälleen kivan koko perheen ulkoilutapahtuman Heteniityntien urheilukentällä lauantaina 17.9. kello 10–13. Syyskipinät on leikkimielinen urheilukisa vuonna 2009 tai sen jälkeen syntyneille lapsille. 

Jokainen voi suorittaa eri lajeja omaan tahtiinsa ja tulokset merkitään henkilökohtaiseen tuloskorttiin. Suorituspaikat on jaettu kahdelle ikäryhmälle: 2009–2013 syntyneet kisailevat 60 metrin juoksuradalla, pituushypyssä ja kuulantyönnössä. 2014–2019 syntyneille lajit ovat 40 metrin juoksu, pituushyppy ja turbokeihäs. Jokainen saa suorituksensa jälkeen osallistujamitalin. Tilaisuus on maksuton.

Soihtujen kahviossa on tarjolla pientä purtavaa, kahvia, virvokkeita ja vohveleita. Tuotto käytetään lyhentämättömänä vuosaarelaisten lasten ja nuorten harrastusten tukemiseen. Maksuvälineenä käy pankkikortti tai käteinen. Tapahtumaan voi ilmoittautua ennakkoon täällä Viipurin Urheilijoiden nettisivuilla viimeistään torstaina 15.9.2022 tai paikan päällä 17.9. kello 12 mennessä. Ennakkoon ilmoittautuneiden kesken arvotaan yllätyspalkintoja.