Sasekan juhlasali on avoinna

Sasekan juhlasali on avoinna yleisölle tutustumista varten sunnuntaina 9.10. kello 12–15.

Vihdoinkin Saseka-talon (Kalkkihiekankuja 6) hieno juhlasali on vuokrattavissa erilaisiin tilaisuuksiin. Viereinen keittiö on saanut kesän aikana uudet juhlien järjestämiseen tarvittavat koneet ja laitteet sekä kattavat ruokailu- ja kahvitteluastiat. Salia on kunnostettu, ja siellä on käytettävissä esimerkiksi videotykki ja valkokangas sekä flyygeli. Saliin pääsee portaiden lisäksi hissillä ja kellarikerroksessa on käytettävissä myös inva-wc. 

Omistajataho on muokkaamassa uusia valokuvia ja päättämässä salin hinnoittelusta kuluvan syksyn aikana, mutta tällä hetkellä salia voi vuokrata juhlakäyttöön omistajataloissa asuvat 300 eurolla. Muiden vuokraushinta on 600 euroa. Vuokraajat vastaavat itse tilan järjestelyistä ja siivouksesta. Vapaita päiviä voi kysyä Liisa Winbergiltä:
saseka.varaukset@gmail.com

Kulttuuri- ja asukastilat,
Eero Hildén, puheenjohtaja,
Vuosaari-toimikunta