Discantus ja Hyvinkään Solina yhteiskonsertissa

Discantus-kuoro Uutelan kanavan varrella.

Discantus-kuoro Uutelan kanavan varrella.

Vuosaaren Discantus ja Hyvinkään Solina ovat pitkäjänteisesti toimivia naiskuoroja, joiden laulajia  yhdistää sekä intohimo laulamiseen että vahvan näkemyksen omaava taiteellinen johtaja Nina Melasalmi.

Discantusta jo yli 20 vuotta luotsannut Nina johdattaa nyt laulajansa pohjoismaisen musiikin sielunmaisemiin. Kansanlaulut niin Islannista, Latviasta, Virosta kuin Tanskastakin täydentävät suomalaisten nykysäveltäjien tuoretta tuotantoa: syyskonserttien ohjelmistolla on kyky pukea elämän arki sekä haltioitumisen hetket nautittavaksi kokonaisuudeksi.

Kaikkea saa tehdä, vaikka toisinaan mielen valtaavat Linnut tumman veen. Myös Kultaisena päivänä tulee toisinaan tarve saada Puhua puille.

Konsertti Laulujen silta Vuosaaren kirkossa (Satamasaarentie 7) sunnuntaina 25.9. kello 17. Lisätietoa: www.discantus.net