Meri-Rastilan tien asuntopalossa kuolonuhri

Pelastuslaitos saapui paikalle usean yksikön voimin.

Pelastuslaitos saapui paikalle usean yksikön voimin. Kuva: Eero Honkanen

Meri-Rastilan tie 26:ssa sijaitsevassa kerrostaloasunnossa syttyi tulipalo perjantaina 28.4. kello 12 aikoihin. Pelastuslaitoksen savusukeltajat löysivät palavasta huoneistosta vaikeasti loukkaantuneen henkilön, joka menehtyi palopaikalla.

Pelastuslaitokselta hälytettiin paikalle seitsemän pelastusyksikköä ja ensihoito. Kolmannessa eli ylimmässä kerroksessa syttyneestä tulipalosta levisi runsaasti savua sekä rappukäytävään että ikkunoista ulos.

Palo saatiin nopeasti rajattua, eikä se ehtinyt levitä muihin asuntoihin. Meri-Rastilan tie oli suljettuna sammutustöiden ajan. Poliisi tutkii tulipalon syttymissyytä. Kuolleen henkilön osalta tutkinta jatkuu kuolemansyyn tutkintana.

Paikalla oli myös useampi poliisipartio.

Paikalla oli myös useampi poliisipartio. Kuva: Eero Honkanen