Meri-Rastilan Kyläjuhla juhlii kesälomien alkua

Kuva vuoden 2019 Kyläjuhlasta.

Perinteinen Meri-Rastilan Kyläjuhla järjestetään tänä vuonna Meri-Rastilan torilla asukkaiden toiveesta viikonloppuna. Päiväksi valikoitui lauantai 3.6. kello 13–16, joten Kyläjuhlassa juhlistetaan myös lasten kesäloman alkua. 

Mukaan Meri-Rastilan torille kutsutaan asukkaita kirpputori- ja ravintolapäivähengessä oman pöydän tai viltin kera, paikat maksutta ja saapumisjärjestyksessä. 

Torilla on paikalla Meri-Rastila verkostoon kuuluvia yhdistysten, järjestöjen, seurakuntien ja kaupungin toimialojen edustajia, jotka kertovat asukkaille tarjottavista palveluistaan sekä kuulevat mielellään asukkaiden mietteitä alueestaan. 

Asukkaiden muistoja torista kerää Pro Meri-Rastila pisteellään ja tarinoita elämästään voi jakaa Teatteri Universumin Instant Story Sharing Caféssa. Torilla liikuntatuokioista vastaa Monaliiku ry. 

Erilaisia toiminnallisia pisteitä on sekä lapsille että aikuisille, kuten esimerkiksi afrikkalaisten rumpujen soittamismahdollisuus, lisäksi luvassa on yllätyksiä. Torin laidalla Ankkuripaikassa on avoimet ovet, kahvio ja musiikkiesityksiä. Kyläjuhlien järjestäjät toivottavat kaikki alueen asukkaat tervetulleeksi nauttimaan päivästä torilla!