Vuoden viimeiset markkinat

Kauden viimeisille Lions Club Helsinki / Soihtujen järjestämille markkinoille sunnuntaina 24.9. Mosaiikkitorilla saatiin kauniin sään lisäksi mukavasti myyjiä ja asiakkaita nauttimaan syksyn sadon tuotteista. Tämänkin tapahtuman myyntipaikkatuotot Soihdut lahjoittaa lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen. Markkinoita jatketaan taas ensi vuonna, mahdollisesti iltatorin merkeissä huhtikuussa.

Kauden viimeisille Lions Club Helsinki / Soihtujen järjestämille markkinoille sunnuntaina 24.9. Mosaiikkitorilla saatiin kauniin sään lisäksi mukavasti myyjiä ja asiakkaita nauttimaan syksyn sadon tuotteista. Tämänkin tapahtuman myyntipaikkatuotot Soihdut lahjoittaa lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen.

Markkinoita jatketaan taas ensi vuonna, mahdollisesti iltatorin merkeissä huhtikuussa.