Vuosaaren Valojuhla 2.12.

Kuva vuoden 2021 Vuosaaren Valojuhlilta Kangaslammen rannalta.

Kuva vuoden 2021 Vuosaaren Valojuhlilta Kangaslammen rannalta.

Seitsemättä kertaa järjestettävä Vuosaaren Valojuhla järjestetään tänä vuonna lauantaina 2.12. kello 14–17 Vuosaaren vanhalla Pohjoisella ostoskeskuksella Mustalahdentiellä.

Tapahtumaa järjestää pohjoisen Vuosaaren toimijaverkosto. Järjestävien tahojen puolelta myynnissä on Vuosaaren Marttojen herkkuja kahvin kera, Itä-Helsingin reserviläisten grillimakkaraa yms. sekä ohjelmassa perinteiseen tapaan Matti Pöhön Vuosaari-visailua.

Yhteisötalon (entinen lähiöasema) ikkunoissa on tänäkin vuonna päiväkoti Meritähden lasten taidenäyttely ihailtavana. Tapahtumapaikalla vierailee myös joulupukki ja liekö Vuosaaren Lionsien esittely- ja myyntipisteen houkuttelemana leijonakin paikalla. Paikalla on yhdistysten, seurakunnan ja kaupungin toimijoita, joten tarjolla on tietoa alueen toiminnasta ja mahdollisuus keskustella ajankohtaisista asioista.

Perinteiseen tapaan tapahtumaan kutsutaan mukaan alueen asukkaita ja yhdistyksiä myymään tuotteitaan. Oma pöytä mukaan ja paikat saapumisjärjestyksessä. Lisätietoja voi kysyä yhdyskuntatyöntekijä Minna Suoknuutilta p. 040 334 7158 tai minna.suoknuuti@hel.fi

Tervetuloa – Välkommen – Welcome – добро пожаловать – Soo dhawoow!