Discantus-kuoro joulutunnelmissa

Vuosaaren oma Discantus-kuoro on juhlinut tänä vuonna 45-vuotista taivaltaan. Vuosi on pitänyt sisällään muun muassa matkan Tampereen Sävel -festivaaleille kuorokatselmukseen, josta kuoro toi tuomisina kahden hopealeiman diplomin. Syksyllä on konsertoitu kotikirkossa jo kahdesti: kuoro sai kunnian päättää Metrolla musiikkiin -konserttisarjan Vuosaaressa ja myös oma 45-vuotisjuhlakonsertti laulettiin Satamasaarentiellä. Kirkkosali on käynyt tänä vuonna varsin tutuksi, sillä Merirasti-kappelin sulkemisen jälkeen kuoro sai uuden harjoitustilan kirkolta.

Haku kuoroon on avoinna pitkin vuotta, erityisesti riveihin mahtuisi korkeita sopraanoääniä. Kuoron hallitukseen voi ottaa yhteyttä sähköpostilla discantusry@gmail.com ja sopia ajankohdan tutustumiskäynnille ja koelauluun.

Juhlavuoden päätteeksi Discantus tarjoilee kaksi tunnelmallista joulukonserttia. Luvassa on upeita sovituksia sekä perinteisiin että modernimpiin joululauluihin. Konsertit johtaa kuoron pitkäaikainen taiteellinen johtaja, MuM Nina Melasalmi. Konsertteihin on vapaa pääsy, käsiohjelma ovelta 20 €.

Discantus haluaa kiittää yleisöään ja kannattajiaan kuluneesta vuodesta ja toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi joulun aikaan musiikin siivin.

Discantus – Joulun aikaan -konsertit

Vuosaaren kirkko (Satamasaarentie 7) sunnuntaina 10.12.2023 kello 17.
Myllypuron kirkko (Neulapadontie 12) keskiviikkona 13.12.2023 kello 19.