Armeija harjoittelee Vuosaaressa

Kaartin jääkärirykmentin 1. Sotilaspoliisikomppania harjoittelee Helsingissä 22.–24.1. ja 5.–7.2.2024. Heinäkuussa 2023 palveluksensa aloittaneet varusmiesjohtajat ja miehistötehtäviin koulutettavat varusmiehet osallistuvat harjoitukseen, jossa testataan omaa toimintakykyä ja myös etsitään keinoja sen kehittämiseen.

Harjoitukset järjestetään molempina ajankohtina päivittäin kello 7–22 Herttoniemessä, Itäkeskuksessa, Laajasalossa, Vuosaaressa ja Östersundomissa.

Harjoituksissa käytetään harjoitusampumatarvikkeita. 22.–24.1. harjoitukseen osallistuu yhteensä noin 110 ja 5.–7.2. noin 50 henkilöä.

Joukot liikkuvat maastopuvuissa ja heidän varustukseensa kuuluvat rynnäkkökiväärit. Kouluttajilla on päällään keltaiset huomioliivit. Joukot siirtyvät harjoituskohteisiin jalkaisin ja siviili- sekä Puolustusvoimien ajoneuvoilla.