Kirppisväki täytti rantabulevardin – markkinat 26.5.

Aurinkolahden rantabulevardilla oli tungosta.

Aurinkolahden rantabulevardilla oli tungosta.

Täydeltä terältä paistanut aurinko ja vilvoittava tuuli loivat miellyttävät puitteet Lions Club Helsinki/Soihtujen järjestämälle Aurinkokirppis-tapahtumalle lauantaina 18.5. Aurinkolahden rantabulevardilla paikalla olivat pitkälti toistasataa kirppismyyjää ja satamäärin asiakkaita nauttimassa kesäisestä päivästä ja markkinatunnelmasta. Myyntipöydillä kävikin melkoinen kuhina ja tarjontaa täydensi Soihtujen puffetin antimet.

Markkinat sunnuntaina 26.5.

Tänä keväänä Soihdut järjestää vielä yhdet markkinat Mosaiikkitorilla kauppakeskus Columbuksen ja Vuotalon välissä sunnuntaina 26.5. kello 10–15. Luvassa on torikauppiaiden tuotteita, kuten kukkia, herkkuja, leipomotuotteita, vaatteita, grilli- ja lettukahvila, muikkuravintola sekä kirpputorimyyjiä. Myyjien ilmoittautuminen syrjalatuula0@gmail.com tai tekstiviestitse 050 512 6039. Tapahtumalle on säävaraus ja muutokset ovat mahdollisia.

Soihdut lahjoittaa näidenkin tapahtumien tuotot hyväntekeväisyyteen ja näin he vapaaehtoistyöllään tukevat apua tarvitsevia ihmisiä. Tämä Vuosaaressa toimiva naisklubi toivookin joukkoonsa merkityksellisestä ja monipuolisesta palvelutyöstä kiinnostuneita henkilöitä.

Lisätietoa toiminnasta saa tapahtumissa Soihtujen yhteyshenkilöiltä ja kotisivuilta helsinkisoihdut.lions.fi