Vuosaaren uusi K-Citymarket aukesi jo

Vuosaaren uuden K-Citymarketin ruokakauppias Sasu Hamina on tullut vuosaarelaisille tutuksi jo K-Supermarket Vuosaaren kauppiaana.

Vuosaaren uuden K-Citymarketin ruokakauppias Sasu Hamina on tullut vuosaarelaisille tutuksi jo K-Supermarket Vuosaaren kauppiaana.

Kauppakeskus Columbuksen K-Supermarket vaihtui virallisesti K-Citymarketiksi sunnuntaina 1.9.2024.

– Kyllähän se aika jännittävää oli, kun h-hetki sunnuntaina koitti. Aina tällaisessa isossa myymälämuutoksessa jotakin odottamatonta tapahtuu, mutta saimme kuin saimmekin ovet auki ja kassat toimimaan ajallaan, K-Citymarketin ruokakauppias Sasu Hamina totesi helpottuneena.

Kaupassa on edelleen menossa remontti.

– Ruokapuolella keskilattian hyllyt ovat suunnilleen jo valmiina, mutta esimerkiksi leipomon, sushipuolen ja palvelutiskin työt ovat vielä kesken. Kyllä ne loppuvuodesta saadaan täysin valmiiksi, Sasu Hamina arvioi.

– Tähän avausrysäykseen ajoittui myös alv-muutoksen tuoma tuotteiden uudelleenhinnoittelu. Meillä noin 5 000 tuotteen hinta kuitenkin aleni kaupan muuttuessa K-Supermarketista K-Citymarketiksi, Hamina kertoi.

Myös käyttötavarapuolella hyllyt ovat täyttyneet hyvää vahtia. Toiminnassa ovat tavaratalon puoli ja infopisteen puolella myös Posti, Veikkauspiste ja normaalikassojen lisäksi itsepalvelukassat.

Projektin suunnittelu aloitettiin jo yli vuosi sitten ja toukokuussa aloitetut remonttityöt ovat loppusuoralla. K-Citymarket Helsinki – Columbuksen virallisia avajaisia päästään viettämään loppuvuodesta.