Vuosaaressa viikonloppuna Elojuhlat ja SUP-lautailun SM-kisat

Elojuhla.

Sää suosi Elojuhlia viime vuonna ja kävijöitä riitti lammen rannalla. – Toivottavasti tälläkin kertaa!

Ilveskorvenpuistossa, Kangaslammen ja Pohjoisen ostarin rannalla (Mustalahdentie 10), järjestetään Wanhan Vuosaaren Elojuhlat lauantaina 17.8. kello 11–15.

Tapahtumaan voivat asukkaat ja yhdistykset tuoda omia myyntipöytiään, joissa voi kaupata sadonkorjuutuotteita, leivonnaisia, käsitöitä ja muita tuotteita. Ohjelmassa on temppurataa, keppihevosrataa, pelle palloineen, korttityöpaja, valokuvasuunnistusta, Vuosaari-visailua, Sakarat-pelimannimusiikkia sekä kaikkea muuta kivaa koko perheelle. Tapahtuman Facebook-sivuilta selviää lisää Elojuhlien ohjelmasta ja aikatauluista: https://www.facebook.com/events/307070336867827/

Natura Vivassa SUP-lautailun SM-kisat

Natura Vivan melontakeskuksessa Vuosaaren Ramsinrannassa (Harbonkatu 13) järjestetään la–su 17.–18.8. SUP-lautailun SM-kisat. Monia eri sarjoja, oheistapahtumia, kahvio ja muuta ohjelmaa. Kisatapahtumia la klo 11.30–16 ja su 9.30–17. Tapahtuman Facebook-sivuilta löytyy lisätietoa viikonlopun kisoista: https://www.facebook.com/events/2166640960124051/