Viikinkien pisteputki jatkuu – jo kymmenes voitto putkeen

Lohja tarjosi näyttämön Viikinkien miesten jääkiekon edustusjoukkueen viime viikon ainoalle 2. divisioonan ottelulle perjantaina 31.1., kun sarvipäät matkustivat Harjun Kiekon (HaKi) vieraiksi.

Lähtökohdat olivat jälleen mielenkiintoiset, kun Viikkari-nippu sai jalkeille vain neljä puolustajaa. Muutama loukkaantuminen, työkiireet sekä pelikiellot pitivät muut pakit poissa tositoimista, mutta tämä ei ollut joukkueen ensimmäinen koitos vajaalla miehistöllä. Päävalmentaja Strömberg korostikin yksinkertaisen pelisysteemin noudattamisen merkitystä, jotta pelaajat jaksaisivat taistella täydet 60 minuuttia.

Peli saikin vieraiden kannalta suotuisan alun, kun lukemat 0–3 komeilivat taululla 7 minuutin kohdalla. Toisen erän alkuvaiheilla lohjalaiset kampesivat 2–3-lukemiin ja osittain myös hallitsi pelin tapahtumia. Viimeinen erä olikin vuorostaan Viikinkien näytöstä, kun valkoisissa vieraspaidoissa pelanneet vuosaarelaiset naulasivat loppulukemiksi 2–8.

Viikkari-maalilla torjunut Janne Karvonen pelasi vahvan ottelun torjuen 32 kertaa, ja joukkueen maalipörssiä johtava Oskari Soisalo taiteli peräti kolme maalia.

Viikinkien voittoputki on tällä hetkellä peräti kymmenen ottelun mittainen! Joukkue vahvisti sarjakakkosen asemiaan, kun pelejä on runkosarjassa jäljellä vielä neljä.

Seuraava ottelu pelataan perjantaina 7.2. kello 19.35 alkaen Vuosaaren Aimo Mäkinen Areenalla (Pallokuja 6), kun vieraaksi saapuu TuusKi Tuusulasta. Otteluun on vapaa pääsy.

Pykälää alempana 3. divisioonassa pelaava Viikingit Akatemia on niin ikään jatkanut vahvoja otteitaan pudotuspelien lähestyessä. Joukkue kipusi myös sarjataulukossa sijalle kaksi voitettuaan edellisviikon molemmat ottelunsa.

Jääkiekkotuloksia viikolla 5/2020

E2
Viikingit Red–Blues JR Blue 2 2–12
Hunters Sininen–Viikingit White 4–4
K-Vantaa Itä Punainen–Viikingit Blue 6–4

E1
REDS White–Viikingit Hettari 4–4
Viikingit Rudus–HIFK Red     4–12
HJK Black–Viikingit Uutela     11–1

D2 AA
Viikingit/R–Hunters/Si 5–1
Viikingit/W–K-Vantaa Itä Pun 8–0

D2 A
Viikingit/B–KJT BLA 5–2

D1 AA
Viikingit Ca–LJK 1–3

D1 A
Viikingit ML–Wolf Keltainen    2–9

C2 AAA
HIFK–Viikingit/JoVi 6–3
K-Vantaa–Viikingit/JoVi 5–4

C2 AA
Viikingit/W–KJT Haukat Ak    3–3

C2 A
Viikingit/B–KJT Haukat Team 5–2

C-nuorten Suomi-sarja
Viikingit–EVU 2–4

B2-nuorten Mestis

Viikingit/JoVi–KJT Haukat       6–3

B-nuorten Mestis
Pyry–Viikingit 0–3
KOOVEE–Viikingit 4–1

Nuorten Aluesarja
Viikingit–EKS 11–4
Hunters–Viikingit 5–11
Viikingit Akatemia–Jäähonka  4–2

III-divisioona
Joukkue IF–Viikingit Akatemia  3–6

II-divisioona
HaKi–Viikingit 2–8

Harrastesarjat
Viikingit Friidut–Flames 2   5–0