Vuotalolla tanssitaan kesällä

Kaupunkitanssit pidetään Vuotalolla kesäkeskiviikkoisin.

Keskiviikkoisin 17.6.–19.8.2020 kello 16–16.45 tanssitaan Vuotalon (Mosaiikkitori 2) etupihalla Kaupunkitanssit – Bugg. Tansseihin on vapaa pääsy. Paritanssin opetusta järjestetään kaikille. Opetuksesta vastaavat koulutetut tanssinopettajat. Mukaan tanssimaan voi tulla milloin vaan. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Mukaan mahtuu 49 tanssijaa. Osallistujat tanssivat joko oman parin kanssa tai soolona. Molemmat tavat otetaan huomioon opetuksessa. Tarjolla on käsidesiä.

Tanssijoiden ja opettajien terveys on ensiarvoisen tärkeää. Jotta tansseissa on mukavaa ja turvallista, pyydämme kaikkia osallistujia huomioimaan seuraavat asiat:

– Mukaan tuokioon pääsee maksimissaan 49 henkilöä saapumisjärjestyksessä.
– Tanssiaskeleet otetaan haltuun joko oman parin kanssa tai soolona.
– Muistathan turvavälit.
– Jätäthän tanssituokion väliin, jos sinulla on vähäisiäkin flunssan oireita.
– Tanssit pidetään säävarauksella.
– Tarjolla on käsidesiä.

Näyttelyt

7.3.–29.8. Vieno Motors Troubled Water. Vieno Motors tuo Vuotaloon merenrantojen löytöjä, roskaa ja aarteita, eri alojen taiteilijoita ja asiantuntijoita, ajankohtaista flooraa (kuivana ja elävänä) sekä improvisaatiota. Elementeistä muodostuu installaatioita ja esityksiä.

Lisätietoa: www.vuotalo.fi