Syyskipinät miteltiin Hettarin kentällä

Kruunuvuorenrannassa perheensä kanssa asuva 4-vuotias Pihla osallistui Syyskipinöihin jo kolmannen kerran. Entinen vuosaarelainen kolusi kaikki lajit läpi ja piti eniten pituushypystä. Kuva: Antti Honkanen

Kruunuvuorenrannassa perheensä kanssa asuva 4-vuotias Pihla osallistui Syyskipinöihin jo kolmannen kerran. Entinen vuosaarelainen kolusi kaikki lajit läpi ja piti eniten pituushypystä. Kuva: Antti Honkanen

Syyskipinät oli taas menestys, kun iso joukko perheen pienimpiä kisaili lauantaina 29.8. Heteniityn urheilukentällä Lions Club Helsinki Soihtujen ja Viipurin Urheilijoiden järjestämässä tapahtumassa. Jokainen sai suorittaa eri lajeja omaan tahtiinsa, ja tulokset merkittiin henkilökohtaiseen tuloskorttiin. Lopuksi sai komean mitalin kaulaansa ja pääsi tuulettamaan palkintokorokkeelle.

Aurinkoinen sää suosi tapahtumaa ja turvaväleistäkin pystyttiin huolehtimaan isolla kentällä.  Välillä oli mahdollisuus virkistäytyä Soihtujen buffetissa, jossa ehdoton vetonaula oli herkulliset vohvelit.

Soihtujen tehotiimi buffetissa.

Soihtujen tehotiimi buffetissa. Kuva: Riitta Frejborg / Lions Club Helsinki Soihdut

Kiitos kaikille tilaisuutta sponsoroineille yrityksille. Iso kiitos myös HSK:n Team Mystikin luistelijatytöille, jotka toimivat avustajina eri suorituspaikoilla.

Toivottavasti mahdollisimman moni sai kipinän urheiluharrastuksen aloittamiseen. Lisätietoa Viipurin Urheilijoiden toiminnasta ja harrastusmahdollisuuksista viipurinurheilijat.fi/juniorit Soihdut tukee vuosaarelaisten lasten ja nuorten harrastuksia myöntämällä muun muassa Viipurin Urheilijoille stipendejä kausimaksuihin ja välineisiin.

Teksti: Riitta Frejborg / Lions Club Helsinki Soihdut