Tavoitteena parempi swingi

Eija Holmala, Turkka Stenlund: Opi bodyswing. Kustantaja: Fitra. Sivumäärä 160. Saatavuus ja hinta: Bodyswing.fi (-20 % alennus), ovh. 32,90 €.

Eija Holmala, Turkka Stenlund:
Opi bodyswing.
Kustantaja: Fitra.
Sivumäärä 160.
Saatavuus ja hinta: Bodyswing.fi (-20 % alennus), ovh. 32,90 €.

Eija Holmalalta ja Turkka Stenlundilta on juuri ilmestynyt golfin harrastajille sopiva Opi bodyswing -opaskirja. Kirja opastaa klubipelaajille, kuinka hallitaan tekniikka, joka on vakaa, tarkka ja helposti toistettava; swingi, joka on koko vartalolla suoritettu kokonaisuus.

Turkka Stenlund (PGA Pro) on toiminut golfin ammattivalmentajana yli 30 vuotta ja sitä ennen eri lajien kilpaurheilijana, liikunnanopettajana ja -ohjaajana. Stenlund on bodyswingin oppimisprosessin ammattilainen.

Eija Holmala on puolestaan liikuntatieteiden maisteri, joka on kirjoittanut liikuntaan ja hyvinvointiin liittyviä kirjoja. Eija on myös innokas golffari.

Moni golfharrastaja aloittaa lajin opettelemalla käsiswingin. Swingin, jossa voima ja nopeus tuotetaan etupäässä käsillä ja hartioilla. Oikein opittu, koko vartalolla tapahtuva bodyswing auttaa parempiin ja vakaampiin suorituksiin.

– En opeta pelaajalle golfia, vaan opetan häntä oppimaan golfia, on Turkka Stenlundin käyttämä filosofia.

Opi bodyswing -kirja sisältää hienon kuvituksen, josta on vastannut valokuvaaja Sebastian Dannberg. Kuvaukset on tehty Vuosaaren Planmeca Golf Areenalla. Kuvien avulla näytetään golfin eri vaiheet aina oikeasta otteesta, alkuasennosta ja tähtäyksestä lähtien. Kaikki tämä pohjustaa oikeaoppiseen bodyswingiin.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Kirjan kirjoittajat Eija Holmala ja Turkka Stenlund Vuosaaren Planmeca Golf Areenan maisemissa.

Kirjan kirjoittajat Eija Holmala ja Turkka Stenlund Vuosaaren Planmeca Golf Areenan maisemissa.

Opi bodyswing on mielenkiintoista luettavaa muillekin kuin golfin harrastajille. Kirjan neuvot hyvinvoinnin ylläpitämisestä, kuntoilusta ja lihashuollosta sopivat kelle tahansa liikuntaa harrastavalle.                 

Teksti: Eero Honkanen