Jazz soi Vuosaaressa

Bianca Morales esiintyi Vuotalossa

Perjantaina 30.9. kulttuurikeskus Vuotalossa järjestettiin ensimmäinen Art Jazz Helsinki -festivaali. How High The Moon -konsertissa esiintyi Bianca Morales yhdessä komean Baggböle Big Bandin kanssa, johtajanaan William Suvanne. Energiseen, iloiseen ja tunnelmaltaan lämminhenkiseen konserttiin saapui runsaasti yleisöä. Konsertin esiintyjät, Vuotalon henkilökunta sekä festivaalin järjestäjät (Paloheinän-Torpparinmäen kaupunginosayhdistyksen tiimiryhmä) saivat paljon kiitoksia tyytyväiseltä yleisöltä.

Bianca Morales.

Perjantaina 30.9. kulttuurikeskus Vuotalossa järjestettiin ensimmäinen Art Jazz Helsinki -festivaali. How High The Moon -konsertissa esiintyi Bianca Morales yhdessä komean Baggböle Big Bandin kanssa, johtajanaan William Suvanne.

Energiseen, iloiseen ja tunnelmaltaan lämminhenkiseen konserttiin saapui runsaasti yleisöä. Konsertin esiintyjät, Vuotalon henkilökunta sekä festivaalin järjestäjät (Paloheinän-Torpparinmäen kaupunginosayhdistyksen tiimiryhmä) saivat paljon kiitoksia tyytyväiseltä yleisöltä.

Ostarit svengasivat jazzin merkeissä

Käytännön järjestelyjen vuoksi orkesteri esiintyi Vuosaaressa vuonna 2016 avatussa ostoskeskusrakennuksessa. Myöskin Mustalahdentiellä sijaitseva alkuperäinen Pohjoinen ostoskeskus avattiin jo vuonna 1965.

Vuosaaren Pohjoisen ostoskeskuksen käytävällä kuultiin maanantaina 10.10. hyvätasoista jazzia, kun Saxman Syrjänen & All Night Players esiintyi Ostarit svengaa -musiikkikiertueen merkeissä.

Jazzorkesteri siirtyi Vuosaaren Mustalahdentieltä ensin Jakomäen ja lopuksi Munkkivuoren ostoskeskukseen esiintymään. Ostarikiertueen tarkoituksena oli tuoda 60-lukulainen jazz ja helsinkiläinen 60-luvun ostoskeskusarkkitehtuuri yhteen kauppakeskuksissa asioivien iloksi. Musiikin lisäksi Helsingin kaupungin museoviraston edustaja Sari Saresto sekä arkkitehti Karitta Laitinen pitivät konsertissa pienet aiheeseen liittyvät puheenvuorot.