Saseka-talo valmiina käyttöön

Vuosaaren musiikkikoulun rehtori Liisa Winberg esitteli sunnuntaina 9.10. Saseka-talon remontoituja tiloja. Musiikkikoulu on yksi talon vuokralaisista. Juhlasaliin saa istumapaikan peräti 120 hengelle.

Vuosaaren musiikkikoulun rehtori Liisa Winberg esitteli sunnuntaina 9.10. Saseka-talon remontoituja tiloja. Musiikkikoulu on yksi talon vuokralaisista. Juhlasaliin saa istumapaikan peräti 120 hengelle.

Yleisöllä oli sunnuntaina 9.10. tilaisuus päästä tutustumaan Kallahdessa sijaitsevan kerhotalo Sasekan uusittuihin tiloihin. Talon salia on uusittu ja sen varusteisiin kuuluvat esimerkiksi videotykki valkokankaineen ja flyygeli. Istumapaikkoja löytyy peräti 120 hengelle, joten isompienkin tilaisuuksien järjestäminen on nyt mahdollista. 

– Keittiökin on saanut kesän aikana uudet, pätevät laitteet. Astiastoa löytyy aina 120 hengelle saakka, Vuosaaren musiikkikoulun rehtori Liisa Winberg kertoi kävijöille tiloja esitellessään.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Kerhotalo Saseka on Sasekan tehtaan entinen ruokala. Se on rakennettu vuonna 1947.

Kerhotalo Saseka on Sasekan tehtaan entinen ruokala. Se on rakennettu vuonna 1947.

Kerhotalo Saseka on lähistön taloyhtiöiden omistama. Alakerta on ollut asukkaiden ja taloyhtiöiden käytössä. Talon käyttäjiä ovat olleet muun muassa Itä-Helsingin Taideseura ja Vuosaaren musiikkikoulu. Monet bändit ja muusikot ovat löytäneet talosta harjoittelupaikan.

Sasekan juhlasalia voivat omistajataloyhtiöiden asukkaat vuokrata 300 euron hintaan. Muille hinta on tällä hetkellä 600 euroa.

– Toivottavasti talon alakerta säilyy jatkossakin asukkaiden käytössä, Liisa Winberg toivoi.

Teksti ja kuvat: Eero Honkanen