Joulumarkkinat tulossa 27.11.

LC Helsinki/Soihdut järjestää joulumarkkinat sunnuntaina 27.11. kello 10–15  Columbuksen ja Vuotalon välisellä Mosaiikkitorilla. Torikauppiaiden myyntikojujen ja kirpputoripöytien lisäksi tarjolla on esimerkiksi kahvilatuotteita, vohveleita ja grillimakkaraa. 

Ilmoittautuminen myyntipaikoille sähköpostilla syrjalatuula0@gmail.com tai tekstiviestillä puh. 050 512 6039.

Lauantaina 3.12. kello 10–14  on vuorossa LC Helsinki/Vuosaaren kanssa järjestettävä Auta Lasta Auta Perhettä -tuotekeräys Columbuksen kauppakeskuksessa. Joulun alla puolestaan myydään jälleen hyvän mielen kuusia Aurinkolahden K-Marketin edessä. 

Tapahtumista ilmoitetaan Vuosaari-lehdessä lähiaikoina. Kaikista tilaisuuksista Lions Clubien saamat tuotot lahjoitetaan lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen. Lisätietoja Soihtujen toiminnasta: www.helsinkisoihdut.lions.fi