Linnavuoren Huolto – paikallista ja kustannustehokasta huoltopalvelua

Kuvassa Linnavuoren Huollon henkilökunta maaliskuussa 2022 Vartioharjun tallin edessä. Toimitusjohtaja Mikko Lehtokari vasemmalla.

Kuvassa Linnavuoren Huollon henkilökunta maaliskuussa 2022 Vartioharjun tallin edessä. Toimitusjohtaja Mikko Lehtokari vasemmalla.

Linnavuoren Huolto on vuonna 2016 Vartioharjun Linnavuorentiellä perustettu suomalainen kiinteistöhuoltoyritys, jonka liikeideana on tuottaa laadukasta ja kustannustehokasta huoltopalvelua asiakkaille Itä-Helsingissä. 

– Kasvavassa ja ketterässä yrityksessämme panostamme laadukkaaseen työhön sekä lyhyeen vasteaikaan. Meille voi soittaa paikallispuhelun hinnalla, ja puheluun vastaa ihminen, yrityksen vuosaarelainen toimitusjohtaja Mikko Lehtokari lupaa.

Lehtokarin mukaan Linnavuoren Huollon seitsemän huoltomiestä tuntevat itäisen Helsingin ja sen talot asukkaineen henkilökohtaisesti.

– Yrityksemme työntekijät ovat korkeasti motivoituneita ammattilaisia ja työntekijöidemme vaihtuvuus on lähes nolla. Kohteelle nimetään oma huoltomies, kenellä on varamies hänen ollessa esimerkiksi vuosilomalla, Mikko Lehtokari kertoo.

Linnavuoren Huollon toimisto sijaitsee Vartioharjussa ja se on avoinna maanantaista perjantaihin kello 7–15. Yritys on kasvanut maltillisesti ja työllistää tällä hetkellä kahdeksan henkilöä. Linnavuoren Huollolla on hoidettavanaan useita taloyhtiöitä Vuosaarenkin alueella.

Lue lisää aiheesta: